Podcast S03E43: Edició especial Pokemon Go, la nova Verano Azul, càsting obert d’Art de Garatge, Mr.Robot a Snapchat..

13 juliol 2016

Art de Garatge, càsting obert per la temporada 2

Comencem comentant el càsting per la 2a temporada d’Art de Garatge que rodarà el pilot al setembre..  AtresSeries reposarà al complet Compañeros, amb el que hem decidit batejar-la com la #NovaVeranoAzul.. Us descobrim en què Andorra és més que Espanya i França (Llistat complet de països i catàleg).. i per acabar, Mr.Robot filtra el 1er episodi de la segona temporada a Snapchat i YouTube.

 

I com Bonus track: la carta d’R.R. Martin

“Five central characters will make it through all three volumes, however, growing from children to adults and changing the world and themselves in the process. In a sense, my trilogy is almost a generational saga, telling the life stories of these five characters, three men and two women. The five key players are Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen, and three of the children of Winterfell, Arya, Bran, and the bastard Jon Snow.”

“Cinc personatges principals arribaràn fins el final dels tres volúmens (en aquell moment la sèrie havia de quedar-se en trilogía) De certa forma, la meva trilogía és quasi bé una saga generacional, que explica la història d’aquest cinc personatges, tres homes i dues dones. Els cinc personatges principals son Tyrion Lannister, Daenerys Targaryen i tres dels nens d’Invernalia: Arya, Bran i el bastard Jon Nieve.”

 

Guardar

Guardar

You Might Also Like