Podcast S04E01: Quines sèries heu vist aquest estiu?

14 setembre 2016

Nova temporada radiofònica i amb ella arriba, de nou, la secció del SeriesAnd al Ningú és Perfecte

I per aquells que no podeu seguir l’emissió en directe, us portem el podcast amb el què ha donat de sí aquest primer programa.

Comencem la temporada fent resum de les sèries que hem vist aquest estiu.. Hem fugit de la calor recuperant Friends al complet…  Una sèrie que ja ha complert més de 20 anys però que encara aguanta molt dignament els revisionats.. Si teniu Netflix aprofiteu que hi ha disponible la sèrie al complet.

friends_banner_03_by_mcprobie-d3dx08i

Continuant amb les sèries disponibles a Netflix, ens hem atrevit a la visió de Baz Luhrmann del naixement del rap. Tot i la defensa del Josep com un producte atrevit i diferent, crec que The Get Down només pot agradar a aquells que van gaudir amb el “Romeo i Julieta” que protagonitzaven Claire Danes i Leonardo DiCaprio. Ben al contrari, amb un fantàstic càsting infantil, un bon misteri, records del cine d’aventures infantil dels anys 80 i regust al millor Spielberg i Steven King, etc… Stranger Things ens ha sorprès molt gratament. També hem gaudit de la 2a temporada de Narcos, que s’ha allunyat del documental per tirar cap al culebrot per explicar-nos els darrers dies de Pablo Escobar.. Però no cal patir, la sèrie ja te confirmada una 3a i, fins hi tot, una 4a… Tal com ens expliquen els productors de la sèrie, la cocaïna encara dona per més històries. 

Crec que encara queda molta història de Colòmbia per ser explicada. Aquesta sèrie sempre ha tractat sobre la cocaïna. No anomenar-la Pablo Escobar o Medellín fou un acte conscient. (…) aprofitarem la massiva quantitat de documentació que hem recollir per fer alguna cosa que moli. Hi ha altres traficants de droga, hi ha aliances formades en contra de Pablo, i per tant, hi ha multitud d’històries per explicar..

 

I encara ens ha donat temps a comentar moltes d’altres coses, però si les voleu saber haureu d’escoltar el podcast 😉

Fins dimecres vinent. 

You Might Also Like