S04E02: Fractura, el primer episodi d’Impacto, spin off d’Art de Garatge

27 setembre 2016

Entrevistem Hèctor Romance (director) i Ronnie Pino (director de fotografia) d’Impacto

Entre el 13 i el 18 de setembre Anyòs va acollir el rodatge nocturn d’Impacto,  l’spin-off d’Art de Garatge. Passats uns dies vam tenir la sort de poder entrevistar el seu director, Hèctor Romance, així com de comptar en directe a l’estudi amb Ronnie Pino, director de fotografia.

 

La segona temporada o spin-off d’Art de Garatge ja és una realitat, almenys, el primer episodi anomenat Fractura. Amb clares intencions d’arribar a molt més públic la sèrie s’ha rodat en castellà amb cares bastant conegudes. El nou protagonista és Sigur, interpretat per Daniel Horvath (La RieraBuscando el norte) i lacompanyen Mònica Portillo (La Riera), Juan Salcedo i Mireia Guilella (Los fabulosos hermanos Abbozzi) que repeteix com Joana i fa de nexe amb Art de Garatge.

De moment només se n’ha gravat el primer episodi (dels 10 que consta la temporada) ja que la resta es rodaran en funció de l’èxit de l’estrena d’aquest primer episodi previst per principis del 2017.

impacto-banner

 

En els darrers minuts del programa parlem de la polémica que envolta Timeless, la nova sèrie de CBS, que té moltes resemblances amb El Ministerio del Tiempo.. Clar que ens podeu dir que cada cop hi ha menys imaginació en la TV actual i totes les sèries s’acaben assemblant, però en aquest cas particular hi ha motius per parlar de plàgi i, fins hi tot, denuncies als tribunals. De moment us deixem el tràiler de totes dues sèries per a que pugueu comparar.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply